probeer Naava nu 30 dagen vrijblijvend

Ook benieuwd wat de innovatieve groene wand van Naava voor jou kan betekenen?

De Naava mobiele groene wand is voor jou beschikbaar voor een proefplaatsing van 30 dagen. Hiermee kunnen jij en je collega´s de Naava groene wand in levende lijve ervaren.

neutraliseert de binnenlucht

De Naava mobiele groene wand werkt volautomatisch en draagt bij aan schone lucht. Naava meet zelf de luchtkwaliteit en past hierbij zelf zijn werking aan.

vermindert schadelijke stoffen

Door een slimme circulatie systeem wordt lucht gezuiverd. Hierbij worden schadelijke stoffen  via de planten opgenomen. Wat voor jou overblijft is schone lucht.

optimaliseert de luchtvochtigheid

De Naava mobiele groene wand verbetert de luchtvochtigheid. Dit voorkomt bijvoorbeeld droge, branderige ogen en een droge keel.

vermindert ziekteverzuim

Schone zuivere lucht die de Naava mobiele groene wand via de bovenkant verlaat, doet een mens goed. Gezonde medewerkers melden zich minder vaak ziek.

vermindert vermoeidheid

Naast de actieve luchtreiniging van Naava hebben planten een positieve werking op het welzijn van mensen. Positiviteit = Meer energie.

verbetert werkprestaties

Gezonde en fitte medewerkers zijn nou eenmaal beter en meer geconcentreerd. De Naava mobiele groene wand zorgt op de lange termijn voor een hogere productiviteit.

 

Reserveer eenvoudig je proefplaatsing.

- vertel ons meer over je groenwens

- wij vertellen je de mogelijkheden en geven graag advies 

- wij zoeken samen naar een geschikte plaats binnen jou kantoor

- wij komen de Naava mobiele wand plaatsen en sluiten deze aan (plug & play)

 - jij geniet 30 dagen van de zuivere lucht 


Ben je tevreden? Dan bespreken wij graag met jou de mogelijkheden.